Press "Enter" to skip to content

Iedereen moet eten, niet?

Deze vrijdag was het een rustige inhaalavond. Er werden twee partijen afgewerkt voor het clubkampioenschap en twee voor de beker.

Jelle en Justin wonnen beide hun partijen tegen respectievelijk Benny en Patrick. Terwijl Steven en Maarten hun meerdere moesten erkennen in André en Georges. Van ronde 5 moeten er nog 4 partijen afgewerkt worden. Dat is best veel maar ze staan allemaal mooi gepland voor 16 februari.

We verwelkomen ook een nieuwe speler, Henry Van De Craen. Hij speelt vaak in de Brussels Chess Club en zal het clubkampioenschap vervoegen voor ronde 7.

Deze zondag is het terug interclub. Laten we duimen voor onze ploegen en hopen op winst.

De volgende activiteiten van de club zijn:

  • 2/2: Ronde 6 clubkampioenschap
  • 4/2: Ronde 7 interclub
  • 9/2: Ronde 7 en 8 van het Rapid kampioenschap
  • 16/2: Laatste inhaalavond voor ronde 5 van het clubkampioenschap

‘t Hiembeiks Kotteer is een ontmoetingsplaats voor talrijke vereniging en waar we allemaal reeds vele leuke avonden hebben beleeft. Rust Roest is ook zo’n vereniging die volgende zaterdag, 3 februari, zijn jaarlijks mosselfeest houdt. De mosselen zijn lekker dit jaar en ik ga zaterdagavond de kans om er van te genieten niet laten liggen. Iedereen moet eten, dus waarom niet het nuttige aan het aangename koppelen. Zo steunen we ook andere bevriende verenigingen.

Tenslotte nog een droevige mededeling. Ons ‘Joske’, zus van Laurent De Neef, is deze week overleden. Ze was een vrijwilliger in de vzw die ‘t Hiembeiks Kotteer beheert. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar haar familie. Ze zal gemist worden. De uitvaart is komende vrijdag.

Nog een fijn weekend,

Jan