Press "Enter" to skip to content

Competities 2020-2021

Met de huidige pandemie in het achterhoofd hebben we besloten om rustig aan te starten en niet te ver in de toekomst te plannen. We nemen ook een aantal maatregelen om het zo gezond en veilig mogelijk te maken.

Voorlopig zullen we dus starten met een (Herfst)clubkampioenschap en plannen we slechts data in tot en met december. We spelen ook enkel om de twee weken. Ook dit jaar telt het clubkampioenschap voor FIDE.

We starten ook met een Bekercompetitie en voorzien hiervoor twee vrije avonden. Uiteraard kan er ook voor de Beker worden gespeeld op dagen waarop er clubkampioenschap gespeeld wordt.

Verder moet de Beker van 2019 – 2020 nog afgewerkt worden. Hiervoor geven we de spelers die de halve finales en de finales zullen moeten spelen de kans tot eind december. Ze mogen spelen op een avond tijdens één van de twee voorziene vrije avonden of tijdens een avond waar het clubkampioenschap gespeeld wordt.

Na een aantal beslissingen is ook besloten dat de laatste twee rondes van Interclub 2019-2020 eerst nog moeten afgewerkt voordat er met een nieuwe Interclub competitie kan gestart worden. Er zijn echter nog geen data vastgelegd voor deze laatste twee rondes, we houden jullie op de hoogte van zodra we zelf meer weten.

Voorlopig voorzien we nog geen Rapid- en Blitzkampioenschap, we zien hoe de huidige situatie evolueert en komen hier later op terug.