Press "Enter" to skip to content

Analyse van wedstrijden

Last updated on 14/09/2011

De eerste wedstrijden zijn achter de rug en de analyse van de partijen kan beginnen. Heb je een interessante wedstrijd gepeeld of heb je een meesterlijke zet gedaan die de partij in je voordeel liet beslissen, laat het ons weten! Ook wedstrijden van de interclubs of van ergens anders zijn meer dan welkom.

Hoe de partij doorsturen?  Het meest gebruikte formaat voor partijen digitaal op te slaan is PGN. Als je ergens een partij upload of download dan zal dit in 99 procent van de gevallen in PGN zijn.  De meeste schaakprogramma’s kunnen dan ook overweg met dit formaat.  Stuur het door en wij doen de rest. Heb je zelf commentaar toe te voegen aan de partij dan is dit ook zeer welkom in een tekstbestand.

Hieronder een voorbeeldje van een partij Karpov-Kasparov.