Press "Enter" to skip to content

Eindelijk een bekerwinnaar van vorig seizoen

Vorig seizoen organiseerden we naar jaarlijkse gewoonte een Beker.

Met 11 spelers konden we 4 keer een achtste finale organiseren en waren er drie gelukkigen die rechtstreeks naar de kwartfinales mochten. Dat zou zonder probleem moeten afgewerkt worden in een seizoen.

En toen stak eerst een nieuwe Covid piek stokken in de wielen. We moesten de club een tijdje sluiten en konden geen wedstrijden meer spelen.

Daarna waren het de agenda’s van de spelers die voor problemen zorgden waardoor het niet meer lukte om de Beker helemaal af te werken tegen het einde van het seizoen.

Op 4 juni vorig jaar publiceerden we uiteindelijk een tabel waarbij er nog halve finale moest gespeeld en uiteraard de finale zelf, terwijl we eigenlijk tegen de 1ste juni de Beker hadden moeten afwerken.

En toen begonnen de vakanties, dus zat er niets anders op dan het seizoen te starten met een nieuwe Beker, maar alsnog de spelers de tweede halve finale en de finale te laten spelen.

Op vrijdag 14 oktober speelden Jan en Georges de tweede halve finale. Jan had duidelijk een off-dag en aangezien hij moest winnen om door te gaan, nam hij risico’s, maar die waren te groot en hij ging ten onder.

En dus kon vorige week vrijdag, de 21ste oktober eindelijk de finale tussen Patrick – die al sinds maart aan het wachten was op een tegenstander – en Georges gespeeld worden. Patrick was de sterkste en moest dus winnen en had bovendien een halfuur minder tijd om de partij af te werken.

Naar eigen zeggen zag Patrick het niet meer zitten, maar dan maakte Georges een fout en profiteerde Patrick hier maximaal van.

Zo kunnen we eindelijk de competities van vorig jaar afsluiten en kunnen we Patrick proficiat wensen als Bekerwinnaar! Proficiat Patrick!

One Comment

  1. Patrick
    Patrick 29/10/2022

    Dank je wel Gregory voor dit artikel. Moeten wel aan iedereen laten weten dat de site leeft.

Comments are closed.