Press "Enter" to skip to content

10 juni Clubfeest

Last updated on 23/06/2011

Het is weer zover. Zoals reeds aangekondigd gaan we samen eten op 10 juni, volgende maand dus.

We hebben ons oog laten vallen op restaurant Xing Xing te Grimbergen. Dit gezellige restaurant serveert zowel chinese als japanse gerechten en heeft een open keuken. Je kan à la carte eten maar eveneen de formule sushi à volonté verkiezen. Bij deze kan je kennis maken met de japanse overheerlijke hapjes zoals  nigirizushi, temakizushi, makizushi maar ook beter bij ons gekende hapjes als geroosterde kip, eend, struisvogelsteak, scampis met gebakken rijst of noedels… en dit alles naar believen!!! En zoals gewoonte komt de clubkas voor elk spelend lid tegemoet met 15 euro.

Gelieve me tijdig te vewittigen met hoeveel jullie komen om reservatie vlekkeloos te laten gebeuren!!!

We spreken samen af die vrijdag de 10de juni om 19.00u aan ons klublokaal te Machelen. Voor degenen die rechtstreeks naar het restaurant komen, afspraak aldaar op 19.30u.

Adres Xing Xing : Wolvertemsesteenweg 120 te Grimbergen.

Ik kijk er naar uit en wacht op jullie reservatie.